Lliga Kopparberg Grup B. Club Rugbi Tarragona – Club Rugbi Carboners de Terrassa

IMG-20171120-WA0003Diumenge 19, les voltors disputaven a la Laboral l’últim partit de la primera fase, on s’enfrontaven a les Carboneres de Terrassa. Tot i acabar amb un contundent 66-0, el match no va ser senzill per a les locals, que jugaven amb melés pactades i una jugadora menys. De mica en mica, el Tarragona començava a jugar el seu joc, arribant al descans amb un 22-0 molt treballat, gràcies a tres assajos de Guti i un de Laia.
La duresa de l’ enfrontament i les tensions entre algunes jugadores va fer que l’àrbitre mostrés diverses targetes: dues de grogues per les locals i una per les visitants durant la segona part, en la qual el Tarragona sortia més despert  i Sílvia, que rebia el xut inicial, s’escapava de les seves defensores i sumava un nou assaig pel seu equip. A falta de vint minuts del final,  Marta va veure una tarjeta vermella després de fer un assaig, per una falta de respecte vers les rivals, acte que semblava que serviria a les carboneres per reduir distàncies, però l’ expulsió reactivava les jugadores locals que aprofitaven el seu millor estat físic per rematar el partit. Un joc més àgil en les mans de les voltors feia que Johan, per partida doble, Sílvia, Cris J. y Guti, novament, aconseguissin un assaig cadascuna.IMG-20171120-WA0004

El dia 23 de novembre es realitzarà a Barcelona el sorteig de la segona fase de la competició femenina a Catalunya, que tindrà la seva primera jornada el tercer cap de setmana de desembre. Les voltors es veuran les cares amb equips com Poble Nou, Sant Cugat, GEIEG, Sant Boí, Gòtics, BUC i CRUC.

XV inicial CRT: Cristina, Laura, Julia, Paula, Anna i Sílvia; Aurora, Inés, Marta, Cris, Johan, Laia i Guti.

Anotadors: Marta (1 assaig i 1 transformació), Sílvia (2 assaig), Cris (2 assajos, 3 transformacións i 1 cop de càstig), Guti (4 assajos), Laia (1assaig) i Johan (2 assajos).

XV inicial CRCT: Andrea, Zaira, Marina, Mariona, Cristina, Anna, Nuria i Eli; Cristina, Marta, Cristina, Jennifer, Ainoa i Andrea.